ChipMunks ! ^^

Wednesday, May 25, 2011

BABIII.

WHAT THE HELL?SEMUA BENDA YG AKU MINTAK AND YG AKU NAK,KORANG TAK BAGI?
BABIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII.AKU PON NAK RASA JGK.
AKU PON NK JGK.JANGAN SEKAT KEBEBASAN AKU,!
BIARLAH KAMU CKP YG AKU NIH TAK CUKOPP UMOR LAGII.


I'M OLD ENOUGH!
I CAN MAKE MY DECISION WITH TRUELYYYYY,
I'M MATURED.SO WHATTT?HAAAAHHH?

I HATEE THIS PROBLEMSSS.UNTILL NOWWW,I HATE YOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'(

Saturday, April 30, 2011

HAPPY BIRTHDAY BAPAK. ILOVEYOU TILL MY LAST BREATH~ :')

hah!heloo-melooo.
kali ni entry aku banyk bercakap pasal
BIRTHDAY ORG.
hahaha.

nah!kali nih kan,aku nk story morry pasal BIRTHDAY BAPAK AKU.
act,
pagi2 aku bangun(err,pg ke?)
los aku kluar bilik tuh,
kakak kesyangan aku bgtaw weh,hari ni harijadi bapak.
walaweyhh!aku tk ingtt lansong.
 aku pon ckp kt kakak aku"weh,aku tk ignt lansongg la weh!"
kakak aku pon ckp"bengap la kau nii,besday ayah sendiri pon tk igt ke?"adoihhh rasa bersalah menyerang diri aku.
 MILLION SORRY  FOR BAPAKK.maaf,sy tk ingt disebabkan tk sekolah.
aku ni kalau korang nk taw,
bile dh cuti lebeh pada satu hari terus tk ingt hari dan tarikhhh.grrr.mmg gila.

hahaha.
lps tuh kan,abg aku ader balik,n pada mase tuh jgk abg aku kluar dr bilik,
then teros ucap happy birthday bapakk.
than,terus bg WALLET.kt bapak.WALLET TUH beratus ringgit.KAYA Kau kan?haikal?masa aku mintak duitt payah gila nk bg.grrr.
then maseabg aku bg dye teros peluk bapak,adoihh.walaweyhh.sweet doe.hahaha.

SAYA HAYUNI BINTI MAZLAN NK MENGUCAPKAN HAPPY BIRTHDAY Kt BAPAK TERCHENTA.ILOVEYOU,BAPAK.more than anything. :) heeeeeeeee

then pada petang tuh jgk kakak n abg ipar aku  temapah kek secara senyap-senyap.
n masa bapak aku blik jog kita teros panggil dye,
then nyanyi sama-sama. :)
sweettt.oke.bye.asslamualaikum.

have a nice day! ya! :)

kek nih buat perot aku jadi buncit. :)


my bapak.:)
ilysm.

kelmarin punyer story :)

hai,manusia sekalian.
saya di dini nk bercerita pasal kelmarin.
HAPPY BIRTHDAY ILMAM KHALAF DAN AYAHNYA
act,dye dye ni sepupu aku,(abg ijad,n anknyer yg bernama ILMAM KHALAF.
birthday dua beranak nih.dekat2.
so,yg si ayhnya 29/4 dan si anknya 28/4.
mmg comel kan?
ilama tuh budak lagi woi.umur satu tahun.dan ayahnyerr..err,aku tak tahu lah umur dye braper.muahahaha :)
mesti 12 tahun kan?*oppsss lawak bodoh*

hahahaa.
anyway,yunie nk ucapkan SELAMAT HARI JADI KE PADA ILMAM DAN ABG IJAD.
MISS YOU. :)

bye.bye.

hah!Ni lah ilmam.
ps:kek secret recipe mmg pergghh lah weh!best!


ilmam bersama ayahnya. :)
ily.

salam sayang,
hayuni :)

Thursday, April 28, 2011

:) heeeeeeeeeee

eh,korang!ni yunie amek video nih,
lps kiteorg mennag speech choir.
saya akn simpan sampai bile video nih.
i miss you all. :)

video

FINALLY :D

asslamualaikum,
hai!hai!kawan-kawan thanks sbb sudi drop kt blog yunie.
sayang korang.

pada hari rabu 27/4/2011
sekolah saya,iaitu SUNSHINE TEENS TELAH MENANG!
yeaahh!
korang nk tahu?
kiter org JUARA la wehh!yeaahh!
 suke tk terkata lah,
wehh!,even kiterorh sekolah men keb tema2,kiter still pandai tawww!
kita tak bodohh lg taw.for your information.,kita org telah menang
SPEECH CHOIR COMPETITION YDPSM.
yeaahh!finally,setelah penat bertungkus lumus,
hasilnya memamng berbaloiiiiii.

aku rindu saat tuh.,
yeahh!
nothing i can say,
i can say
ILOVE YOU ALL.
ILOVE YOU MORE!
THE BEST TEAM LAHH! :)

bye-bye.sje je nk kaba briter yg gembire nih.
wihuuuuuuuu~ :)
salam sayang,
hayuni, :)













Sunday, April 24, 2011

BE STRONG GIRL :')

Assalamualaikum semua,
hai!hai!hai! :D

100 % hidup aku berubah.
korang nk tahu?tk payah nk tanyer aku.
korang tk perlu tahu.
korang maen teka-teki pon da okey. :)

SINGLE.
TAKEN.
HOTT.
ANDATU.
DIVORCED.

hah,korang pilih yang mane sesuai untuk aku?
pilihlahh.konfem betol lah.
buat pengetahuan korang life aku totally berubah.
tk der dh yg dulu-dulu.

puas hati kan?setelah sakitkan hati saya?
INGAT!
SAMPAI MATI AKU TAK KN LUPA APA YG KAU TELAH BUAT KT AKU!
tergamak kan?bodohnyerrr.

menyesal kemudian dh tak der gunanya.,
nasi dh jadi bubur,naseb baek tk jadi taekk.kn?
looseerrrrrrr!lah kau.
hancur haty aku,go on,go on. :)

I LIKEEEEEE! :)

KESIMPULANNYA:
TAK PANDAI NK HARGAI ORG.
MMG TK DER OTAK.
kesiaaannn.

aku nk happy :)

Wednesday, April 20, 2011

tak tahu laahhh :(

okey.mlm ni langgar peraturan sikit.
:'(
keadaan sekarang:
MATA BENGKAKKK YG TERAMATT,
sbb?
sakit mataaa.ohhhh tipunyerr.

manusia kan mesti la ada emosi kan?
tak tahulaaahh.
makin laa makinnnn lemahh.
rasa mcm nk mati.(tk pon sebenarnya)

tapi kalau asyek mcm nihh.
sy pon penatt lahh.
penattt.
tk terkata.
:'(

lantak awk lah awk nk kata sy mengader-ngader ke,or jenis org yg tk sbr ke,
maybe awk pikir sy GILA kn?
dependss on you.
nk ckp sy gila atau tak.

dh lahhh.malas nk citer panjang-panjang.
nanti air mata pulak yg melarattt~
:'( :'( :'(

nangis,habis padan kri mlm aku.sbb air mataa.cehh.membazir je aku pakai.grrr.


salam sedih,
hayuni :(


Blog Ini Hak Milik Hayuni